Ripperman píše:to v zadném případě. žádnou upravu, která by zvedla hodnotu přizraků nezavádět.
Ripperman píše:Takže jako přízraky by se měli zdražit, aby když s nima hraje někdo, kdo to hrát neumí a chcípnou mu, aby si je hned narekrutil znova.... A smysl této úpravy je přesně v čem ? A když někomu chcípne bahno, tak by ho hned měl dostat taky zpátky. Vlastně všichni bohové by se měli hrát jako ghoro a pokaždý když lidem chcípne armáda, měli by ji dostat do pár tahů zpátky. Jen hlavně nezvýhodňovat nikoho, komu ta armáda každou chvíli nechcípá.
Slyšel jsem už hodně návrhů na zdražení přízraků, ale tenhle je teda nejvíc přitažený za vlasy. Zvedneme cenu přízraků, aby jich nikdo nemoh mít hodně a když někomu chcípnou, aby ho to nebolelo.Já jsem pro přesně opačnou cestu. Ještě víc zdražit cenu přízraků a snížit jejich hodnotu.
![]()
Popřípadě udělat varianty - prokleté město (jak je teď) bude fungovat jako teď. A stavbu: Prokleté město pro nooby = město zůstane, a bude rekrutovat přízraky nooby, jejihcž hodnota bude 15 tis.
Ripperman píše:takže by to bylo zdražení
Město navíc nikdo nechce.
Ripperman píše:Přesně tak. Dreadd je ok, v něm se nešťourat. Teda pokud s ním chceš něco udělat, tak snížit hodnotu kostlivců. 10 je stále hodně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků