Seznam bugů

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
ySpirit

Re: Seznam bugů

Post by ySpirit »

Stranka magicke predmety a vybaveni je taky trochu rozbita.

Nahore hromada chyb:

Code: Select all

Warning: include(jednotky/100.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/100.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/101.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/101.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/110.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/111.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/123.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/123.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/135.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/135.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/136.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/136.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/193.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/193.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(jednotky/1120.php): failed to open stream: No such file or directory in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110

Warning: include(): Failed opening 'jednotky/1120.php' for inclusion (include_path='.:/pub/sarkowa/landofice.com/include:/pub/sarkowa/_include') in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/klanarmy_vybaveni.php on line 110
A vybaveni / jednotky taky trochu blbnou - spousta jednotek je prejmenovana na neco jineho a ma to problem vypsat hacky a carky. :mrgreen:
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

už by to malo fungovať
Hron

Post by Hron »

Po vylepšení budovy na Elitní kopiníky chybí popisky budovy a řádek s oznámením kolik bylo rekrutováno (ale jednotky do armády v pořádku přijdou).

Image
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

opravene
tarrant

Post by tarrant »

v expení hrdiny:
Výcvik v odolnosti II
3/2
nevím jestli je to jen zápis nebo mělo jít přidat jen 2x, ale šlo to 3x
tarrant

Post by tarrant »

A vulkán příchod mágů, asi nemá být takhle nízký.. chodí mi jich 6 za kolo.. na wiki není polde čeho se zvyšuje jejich příchod, ale mám odehráno téměř 6k tahů a mám téměř 1k run ohně..
Hron

Post by Hron »

Máš Chrám ohnivé sekty? Jestli se nepletu, tak rekrut je zvýšen až po vylepšení Ohnivé sekty.
Chrám Ohnivé Sekty dodal 54 x Mág ohně
Vulkán nám daroval 2 x Arcimág Ohně
(1685 tahů, 4 runy ohně)
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

v expení veliteľa som teraz nič nerobil. Netuším čo som robil pred 2 rokmi, môže to byť ďalšia rozpracovaná vec, ktorú som nedokončil

rekrut mágov ohňa sa zvyšuje až po postavení Chrámu ohnivej sekty a to v závislosti od počtu MEST = mesto*2. Resp. je už závislý iba od počtu mest (tam nieje žiadnych 5ks+...)
tarrant

Post by tarrant »

nezmar wrote:v expení veliteľa som teraz nič nerobil. Netuším čo som robil pred 2 rokmi, môže to byť ďalšia rozpracovaná vec, ktorú som nedokončil

rekrut mágov ohňa sa zvyšuje až po postavení Chrámu ohnivej sekty a to v závislosti od počtu MEST = mesto*2. Resp. je už závislý iba od počtu mest (tam nieje žiadnych 5ks+...)
To expení tam je to asi jen chybný zápis prostě překlik, ale jestli ta schopnost měla jít vylepšit jen 2x, tak mi to nevadí, že šlo 3x :D

A vulkán jsem nevěděl podle čeho se zvyšuje, takže vše je správně :) je to moje farma eternanů, takže už jsem bez měst :D
vtipné jak mi dodávají z chrámu věčného ohně vybavení a to se tam kupí :D škoda že nemůžu to vybavení prodávat :D

Kdyžtak máš úkol Hrone :) dopsat to o těch městech do wiki o vulkánovi "Zvyšuje rekrut Mágů ohně o počet měst*2 :)
Hron

Post by Hron »

tarrant wrote:Kdyžtak máš úkol Hrone :) dopsat to o těch městech do wiki o vulkánovi "Zvyšuje rekrut Mágů ohně o počet měst*2 :)
Spíše: "mění rekrut" a klidně to tam dopíši, ale spíše mě to inspirovalo k návrhu nové úpravy pro Vulkána...
Post Reply