Nekromanti
Re: Nekromanti
mě zorvna dreadd přijde teda na hraní nejzábavnější.. do toho bych se nevrtal. i ta cena přízraků je dle mého adekvátní. ono dreadd s 250-300 přízraky sundá skoro cokoliv a můžeš klidně lichy s tvrzenýma plátama používat ke štítování meteoritů.
....

Ano, zkušený hráč je s Dreaddem spokojený. Dreadd není bůh pro nováčky dle mého názoru.
Toto už mě láká, abych o to bojoval i když za něj hraji teď.Kouji wrote:Všichni zkušení hráči by tě proklínali.

jaj, tak nestav prizraky a hraj se soulkeeperama. ty jsou pro novacky mnohem vic easy. ale v hodne pozdni fazi veku taky slabsiIngr.T wrote:Toto už mě láká, abych o to bojoval i když za něj hraji teď.Kouji wrote:Všichni zkušení hráči by tě proklínali.
Me se proste zda divne to, nemohu za to.
![]()
![]()
![]()
Pišu to třeba sem, měl bych otázku. Temná křik posiluje jen nemrtvé a živé neoslabuje? Jelikož Dreadův vyvolený je živý a nekromant taky. Tak mě to jen zajímalo.
Jeli to blbá otázka tak pardon.
s živými nic nedělá. Posiluje jen ty jednotky, které u sebe mají ikonku, že jsou mrtví. To ani dreaduv vyvoleny ani nekromanti nejsou.Ingr.T wrote:Pišu to třeba sem, měl bych otázku. Temná křik posiluje jen nemrtvé a živé neoslabuje? Jelikož Dreadův vyvolený je živý a nekromant taky. Tak mě to jen zajímalo.