nezmar wrote:* trilógia temný rytier
* Dunu z 1984 - stale je podla mna najlepsia
* Počiatok
* Na hrane zajtrajška
* Obchodník so smrťou
* Pán a pani Smithovi
* Zelezna past
* Constantine
* Minority report
s anime:
*Vampire Hunter D
filmy typu Pan prstenov, Marvel comix ponukať nebudem. To pozná každý.
Inak ja som dosť fičal na Jackie Chanovi a bláznivých komédiach
teraz je to bieda s filmami, zistujem ze si radsej pozriem stary film ako nejaky novy
napr. som si znova pozrel metrix, troju alebo stare StarWarsy
Všechny filmy jsem viděl už dávno, tak jsem se na některé podíval znovu..
a Na hraně zítřka je skvělý film.. jsem zvědavý jak podělají tu plánovanou dvojku..
já většinu filmů po shlédnutí mažu, a nějaké seznamy si nedělám, ale vzpomněl jsem si na film co se mi opravdu hodně líbil:
Podfukáři (Now you see me) - jednička víc než dvojka, uvidím jak to dopadne s trojkou..
a z komedií mám asi nejoblíbenější:
Fakjů pane učiteli 1 (ale to asi znáte), další díly už mě tolik nebavily..
Další film co jsem viděl nedávno je: Umění tančit v dešti
a pak mám rád psychologické filmy: ale na ty musím mít náladu..
Sucker punch
Uvnitř tančím
ze serálů mě dost bavil:
Grimm - s tím podivným koncem, když to přestalo vynášet, mě ale dost vytočili..
Dark Matter - neukončené, protože pro tupé američany to nebylo dost dobré.. ikdyž jinde vě světě to mělo větší sledovanost než, kdejaké odpady, které se natáčí do teď
Sleepy hollow - myslím první série? možná první dvě.. nevím už jak to přesně bylo, ale pak jsem to přestal sledovat..
Pro hrona: Myslím, že ti i za Nezmara mohu doporučit Babylon 5, pokud neznáš.. řešili jsme tento seriál v SZ, než jsem nadohdil toto téma
s tím přikrášlováním souhlasím..
Jako malý jsem zbožňoval hvězdnou bránu a teď jsem si řekl, že krom posledních dvou sérií je to velká bída.. to samé mě před pár lety napadlo zavpomínat na dětské seriály.. tak jsme si pustil strážce vesmíru a vytrpěl jsem jeden díl a pak si říkám "panebože jak jme mohl na takovou kravinu koukat"

Ale Alf mě baví pořád stejně, jako malého mě samozřejmě nejvíc bavil Alf jako postava (s dokonalým Dabingem oty Jiráka, je to prostě pecka), ale teď v dospělosti jsem zjistil, že to není úplně seriál pro děti
Pak si Nezmare projdu další tebou navrhnuté filmy

- Anime jsem zapomněl přidat do seznamu co nedávám.. poslední "anime" co jsem viděl byli asi pokémoni.. Ne kecám, teď jsem si vybavil nějakou kravinu co se na tom snažila parazitovat, když pokémony přestali dávat.. Jo už jsem si vzpomněl Digimon, nebo tak nějak