Seznam bugů

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
Kouji

Re: Seznam bugů

Post by Kouji »

No, do teď to tak na 90% bylo, aspoň u červených. Změna by nebyla špatná.
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Ripperman wrote:nejak mi s dralgarem nejde utocit na svatyni zivota...
Fatal error: Cannot call overloaded function for non-object in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utoky/vybaveni_jednotek/vybaveni_jednotek.php on line 66
vyzera to tak, ze blbnu bonusy predmetov pre jednotlivych bohov. Je zaujimave, ze doteraz ste to bud nehlasili alebo sa to nevyskytovalo.

Toto je konkretne bonus do utoku pre Dreaddove jednotky (napr. ten predmet co dava dreaddovim jednotkam dalsie utok a obranu)

toto musim viac otestovat :( ale nemam dreadda a momentalne sa tak skoro nedostanem k svojmu testovaciemu uctu)
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

teraz som tam nieco pomenil, ale nedokazem problem replikovat. Takze si niesom isty ci je to o opravene, alebo je to stale naprd :(

tak prosim dajte vediet co z toho :)
Ripperman

Post by Ripperman »

Hlavně mrkni na ty časy toho plenění. Určitě si to v minulosti zmenšoval, akorát se to bohužel zase vrátilo do stavu, kdy 1 plenění může zakempit jedna země...
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Ripperman wrote:Hlavně mrkni na ty časy toho plenění. Určitě si to v minulosti zmenšoval, akorát se to bohužel zase vrátilo do stavu, kdy 1 plenění může zakempit jedna země...
casy su tam stele upravene. Ale vyzera to tak, ze nebralo do uvahy rychlost hry a teda sa to zdalo vyssie. Neviem ci bol problem uz predtym, alebo az ked som to prehodil pod novy system.
Kazdopadne by to uz malo byt ok, cize casy sa zrychlia 2,2 krat
Ripperman

Post by Ripperman »

Z obětiště a z démoní karavany občas nepadne žádná odměna. Přitom zrovna třeba obětiště se dá obtížností srovnat s prokletým chrámem ohně.
Mám podezření, že nulová odměna se dostane tehdy, když by měla padnou nějaká ta zbraň. Resp. za celou dobu hraní se 4 zeměma mně ani jednou z karavany ani z obětiště nepadla žádá zbraň. Padla mi hůlka ohně z obětiště. Ale nikdy žádný zbraň. Na hellu přitom padaly normálně. TO je takto schválně nebo mám jen šílenou smůlu ?
Kouji

Post by Kouji »

Mám pocit, že vždy tam byla jistá šance, že nic nepadne, ale je pravda, že zbraně nějak napadají.
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Ripperman wrote:Z obětiště a z démoní karavany občas nepadne žádná odměna. Přitom zrovna třeba obětiště se dá obtížností srovnat s prokletým chrámem ohně.
Mám podezření, že nulová odměna se dostane tehdy, když by měla padnou nějaká ta zbraň. Resp. za celou dobu hraní se 4 zeměma mně ani jednou z karavany ani z obětiště nepadla žádá zbraň. Padla mi hůlka ohně z obětiště. Ale nikdy žádný zbraň. Na hellu přitom padaly normálně. TO je takto schválně nebo mám jen šílenou smůlu ?
obětiště:
je tam sanca 70% ze ti nieco padne (runy alebo predmet)
Predmety tam su: Kalich ohně, Ohnivý bič, Esence života

Karavana démonů:
je tam sanca 91,67% ze ti padne Zlato alebo Otroci alebo Runy alebo Predmet alebo Vybavenie
Predmety tam su: Popel padlých válečníků, Totem krve, Kalich ohně, Bastard, Težká bojová sekyra

sanca pri predmetoch je rovnaka. Cize ak vam pada stale totem krve tak hold mate smolu. Niekomu dalsiemu bude padat stale mec Bastard :)
Ripperman

Post by Ripperman »

Dal jsem na trh 100 run snehu za 1 999 999 a na trh se daly za 2 000 000 :shock:

Název Kolik Původní cena Na tržišti Aktuálni cena
Runa Sněhu 100 1,999,999 (20,000) několik hodin 2,000,000 (20,000)
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Ripperman wrote:Dal jsem na trh 100 run snehu za 1 999 999 a na trh se daly za 2 000 000 :shock:

Název Kolik Původní cena Na tržišti Aktuálni cena
Runa Sněhu 100 1,999,999 (20,000) několik hodin 2,000,000 (20,000)
tomu sa hovori zaokruhlenie. Cena jednej runy (a to je to dolezite) isla za 19 999,99 , lenye v DB su povolene iba integere (cele cisla) a tak tam prebehne zaokruhlenie a to je myslim jasne = 20 000
Post Reply