Cize jednu magiu svetla, jednu magiu smrti, jednu magiu zeme, jednu magiu zivota, ...
pretoze ma priamo nastavene
magia_svetla = 3;
Je to jedna premenna a teda nie je mozne ich mat viac. V pripade, ze jednotka ziska magiu s predmetu tak sa prepise uz stavajuca magia novym cislom (ak existuje)
Cize to co si navrhol ma zmysel (v mierne upravenej forme). Co sa tyka ohnivej magie tak zacne gulami, postupy na magma a skonci na meteoritoch. Pricom ked mi das meteortiy tak ti kaslem na gule

Ak by bol toto problem, moze sa spravit novy typ magie specialne kvoli tomu. Ze by na zaciatku mal iba GULE, potom by mal magiu, ktora by zosielala GULE + MAGMA a nakoniec aj s meteoritom. ALEBO to riesit tak, ze sa danej jednotke zvoli vseobecna multi-magia a bude si musiet zo vsetkych vybrat ktoru magiu chce pouzivat (aj na toto je uz hra pripravena)
a co sa tyka tvojho prveho SKILLu v magickej vetvy tak tam existuje posilenie privolavacich magii, takze tam moze mat tuto schopnost (davaju to momentalne predmety - vulkanov prapor, velemagova roba moci, ...)