no tohle se vybodněte, teď ¨:D
pojď vyřešit ty tahy.. je to nějaké podivné.. stáhlo se mi to na 1500, tak jsem myslel že si to opravil, tak tahám dál projdu trosky a zase mám 1991 tahů..
Jako já si pár tisíc tahů navíc klidně odtahám nevadí mi to ale pak budu mít Army která byla nepředstavitelná i při těch tricích s lidmi
1. nie, neprehliadol, Trosky teraz davaju tahy aj na zaklade sily armady
2. nejedna sa o prizrak ale elementala. Uz som nahodil jeho text
3. Hron - to je vyhoda cloveka, ktory to programuje. Moze si nahodit co sa mu zachce . Ale ok tak som to teda zmenil naspat. Budete mat menej
nezmar wrote:1. nie, neprehliadol, Trosky teraz davaju tahy aj na zaklade sily armady
2. nejedna sa o prizrak ale elementala. Uz som nahodil jeho text
3. Hron - to je vyhoda cloveka, ktory to programuje. Moze si nahodit co sa mu zachce . Ale ok tak som to teda zmenil naspat. Budete mat menej
Hmm je dobrý nápad, že bude mít hráč místo vícemně fixního počtu tahů neomezený počet tahů?
Myslel jsme, že si chtěll omezit armády na velikostech..
A proč se mi to tedy vždy po nějaké době stáhne na těch 1500 tahů co je max?
Trosky a Prokletý chrám jsem ladil s ohledem na to, že je člověk bude potkávat jen velmi vzácně v pustině a ne, že jich bude mít nekonečně skoro zadarmo od obchodníka.
Takže když se nechal bugnutý obchodník, aby jste si mohli nabrat zlato, tak prosím nechoďte z nich chrámy. Není to na to přizpůsobené...
nie je to neobmedzený počet. Je fixný (max je 230 ťahov už teraz) čiže nemôžeš ísť na viac. Trosky prichádzajú s maľou náhodou čiže nemáš to stále aby to malo dáky brutálny efekt
tých 1500 (je to max) = asi systémovo sa to bije, niekde