Opět jsme ve špatném vlákně, protože zde by se měli řešit bugy a ne psát návrhy...
Ale pokud budu reagovat na Tarranta, tak dle mě by bylo nejlepší, aby po restartu bylo max 1000 tahů.
Omezení na 6 klanů na účet se mi nelíbí. Byl bych proto, aby to bylo 10 (tedy jedna plná aliance). Je to proto, že kdyby si někdo chtěl vyzkoušet během jednoho věku více věcí, tak aby mohl.
(a pak třeba já nyní mám taky 7 klanů - 6 v alianci + jeden testovací)
A na závěr 3 restarty mi připadají málo. Protože v early může mít někdo smůlu a může chtít odehrát těch prvních třeba 100 tahů 10x, než se mu povede dobrý rozjezd...
PS: A stejně nic z těch Tarrantových omezení nezabrání farmě, protože vždy je možnost klan úplně smazat a založit nový... Takže jsem pokud má něco pomoci, tak jen to omezení množství tahů...
Seznam bugů
Re: Seznam bugů
pokiaľ to chcete vrátiť späť tak to kľudne nastavím na tých 1500 ťahov. Chcel som vám len pridať viac ťahov ak potrebujete niečo testovať keď sa robí toľko zmien 

Jsem proto, aby se to vrátilo zpět.
ok, je to späť. 1000*rychlost hryHron wrote:Jsem proto, aby se to vrátilo zpět.
Neměla Předsunutá hlídka zdvojnásobovat příjem ze zlatého dolu?
(jsem se za ní hnal, aby měl lepší příjem, ale průměrně vydělávám stále stejně
)
(jsem se za ní hnal, aby měl lepší příjem, ale průměrně vydělávám stále stejně

áno, mala by. Pokiaľ to tak nie je, tak je to chybaHron wrote:Neměla Předsunutá hlídka zdvojnásobovat příjem ze zlatého dolu?
(jsem se za ní hnal, aby měl lepší příjem, ale průměrně vydělávám stále stejně)
EDIT: presny vypocet
Code: Select all
if( $bonus_zlato2 > 0 && $stavba_6 > 2 ){
// predsunuta hliadka dava pozor na obchodne cesty
$bonus_zlato2 = ceil($bonus_zlato2 * (1+$stavba_6/10) );
}
ale asi tam malo byť skôr >= 2, takže som to zmenil a môžeš zistiť či sa to zlepšilo
Jo, nejspíše se to zlepšilo. Zvedl se mi příjem nějak o 15-20k, což jsem u dolu lvl 4 a skoro 2k tazích čekal více.nezmar wrote:ale asi tam malo byť skôr >= 2, takže som to zmenil a môžeš zistiť či sa to zlepšilo
Výpočet:
lvl 4 důl by měl být:
Pokud mám hlídku, tak by to mělo být x2, takže 160k zlata.
Mně se píše toto:
Takže myslím, že je stále někde chyba...
lvl 4 důl by měl být:
Pokud mám 2k tahů, tak je to 20000 + 60000 = 80000 zlatacase 5: $bonus_zlato2 = 20000 + ceil($tahu_celkem/100)*3000; break; // 50000
Pokud mám hlídku, tak by to mělo být x2, takže 160k zlata.
Mně se píše toto:
Pokud z toho je 160k z dolu, tak to značí, že 424k lidí s královskými cestami (+30% příjmu) mi dají necelých 5k zlata. To mi přijde jako nesmysl...Průmerne vydelávame jenom 164789 zlata
Takže myslím, že je stále někde chyba...
Ahoj, nejsem si jistý zda je to bug, takze kdyztak delete.
Po postavení gigantického chrámu (dhar) nepřídán 10% U a O ani 20% dmg.
Patch 2.9.4 - * po postavení Gigantického chrámu majú všetky živé dharove jednotky bonus 10% k útoku a obrane, a 20% k poškození (obnovení Víry)
Zajimá me zda to platí?
E: nevim, zda se pocita v bitvach, ale nezobrazuji se buffy v okne klanova armada
Po postavení gigantického chrámu (dhar) nepřídán 10% U a O ani 20% dmg.
Patch 2.9.4 - * po postavení Gigantického chrámu majú všetky živé dharove jednotky bonus 10% k útoku a obrane, a 20% k poškození (obnovení Víry)
Zajimá me zda to platí?
E: nevim, zda se pocita v bitvach, ale nezobrazuji se buffy v okne klanova armada