1) Nejsem proti snížení ceny a hodnoty, ale pak bych rozhodně neposiloval magii. Což to posílení magie by se muselo udělat zavedením nové a to mi přijde zbytečné.
Takže snížení ceny z 250 zl na 125 zl a hodnota z 45 na 25?
2) Po kombinaci bohů volá jeden člověk po 10 let ticha. A u všech ostatních bohů je to vázané na jeho budovy. Tak bych u toho zatím zůstal.
2b) oslabování: jsou i silnější bohové a tak mi nepřijde oslabování zatím nutné. Časem možná, ale zatím je na to ještě brzy. A třeba Sestry mají tak vysokou hodnotu, že já je většinu věku propouštím, takže i to oslabování bych bral s rozumem. Myslím si, že jediná jednotka, která si v té větvi zaslouží oslabení je vylepšená hvězda, ale jak jsem psal na začátku odstavce, zatím si myslím, že oslabování není nutné.
3) Yeti mi zní hodně dobře, ale nevím, jestli by neměli být silnější, než jen jako první jednotka. Ledová víla mi zní hodně dobře. Sice "víla" mi také sedí více na Dralgara, ale jinak je to křehké stvoření, které má potenciál na vylepšení, takže to by šlo. Sněhulák mi přijde spíše "pohádkový" než "fantasy", nebo jak to popsat. Nějak mi nesedí. Spíše mi sedí do nějakého zábavného eventu podobně jak je Santova dílna.
Nad tím, že by elementálové byli oslabení a první jednotka a přízraci druhá jsem taky uvažoval. Zvolil jsme si pak sice jinou cestu, ale stále mi to připadá fajn.
4) Vycházel jsem z vyznavačů, což asi vysvětluje vše. Ale jsou silnější, tak pokud zavedeme bod 1, pak zde bych navrhl 150 zl a 35 hodnotu.
5) Ano, trochu to posílí ledové eventy, ale bude to takový problém? Nejsou střelecká jednotka, takže v lategame by to mělo být jedno, to bude končí dříve. A v early se to sice pozná, ale taky jim snižuje životy na polovinu a tak půjdou lépe zabít. Aktuálně je to špatná jednotka a tak pokud Aetherovi nedáme jinou (třeba Yetiho), tak úpravu chce. Ale v důsledku nemám nic proti tomu, kdyby se přízraci a elementálové (starodávní jsou utaky v chrámech) neměnili a Aether měl místo nich Yetie. Ti mohou mít stejné staty a nikde nejsou a tak nic nerozbijí.
6) Ono v rámci "redukce stacků" by bylo nejlepší odebrat z portálu všechny jednotky. I když Ohnivý obr je klíčový pro většinu bohů proti Osroxasovi, tak odebrání toho obra hodně ovlivní přístup bohů k démonům. Ale pokud se nebudou oddělávat všechny jednotky, tak mi nepřijde až takový problém, že tyhle tam jsou. Stejně jako třeba Lesní obr, kterého má Dralgar. U Vulkána se změnil Fénix v portálu na prokletého, protože normální byl velmi posílen. Tady k velkému posílení nedochází.
7) Dvě jednotky s útokem od prvního kola, jedna střelecká, pak jednotky na blízko, kdy hydry mají multiútok. A vše zpomaluje. Nepřijde mi to nutně až tak slabé, ale uznávám, že to není ničím unikátní, zajímavé. Zvyšování dmg dle zpomalení se mi hodně líbí. Netuším, jak by to pro Nezmara bylo složité na naprogramování, ale líbí se mi to.
8) Jak jsem psal v 7), zvýšení dmg dle zpomalení se mi hodně líbí a kdyby to pro Nezmara nebyl problém, tak bych do toho rád šel.
Dávat to jako schopnost všem Aetherovím jednotkám této větve mi přijde nepraktické a hlavně pak by se to projevilo i v chrámech.
Ale dát to jako schopnost Fenrirovi, že spojeneckým Aetherovým jednotkám dá bonus do útoku dle zpomalení se mi hodně líbí.
Jo a když tak Mágové a Velemág ledu jsou v lidské větvi, ne v Mytické, takže tyhle to neposílí. A opravdu bych toto posílení chtěl jen pro Mytickou větev, protože lidská je silná dost.
9) Jako asi proč ne. Když jsi zmražený, tak se hůře vyhýbáš útokům. Smysl mi to dává. Ale dává mi to smysl, aby to byla vlastnost dané magie a tím pádem to posílení budou všichni (tedy například i Ledový fénix a jednotky s hůlkou ledu), což mám pocit, že to tak v důsledku pomůže hodně "lidské větvi" (která to nepotřebuje) a pak ostatním bohům (díky předmětům) to pomůže podobně jako mytické větvi, kterou bychom tímto chtěli posílit primárně.
10) Aktuálně pracuji s Fenrirem jako unikátní věcí této větve. Ale ten je jiný, než píšeš ty. Zpomalení má jen strachem, nestřílí, ... Ale zatím se mi líbí a asi bych už nic dalšího nedával. Už tak má dost jednotek.
11) Jako myšlenka je to dobré a logické, když to má nízkou iniciativu, tak to před hydrou neuteklo a s bonusem z 8 by to bylo velmi pěkné. Přemýšlím jak často jsou cenné jednotky s nízkou iniciativou a na první dobrou mi přijde, že obvykle mají vysokou iniciativu, takže by to problém být nemusel.