Seznam bugů

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
Hron

Re: Seznam bugů

Post by Hron »

Ze Země zatracených není odměna. (plenění)
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Hron wrote: Sun 30. Nov 2025 13:32:35 Ze Země zatracených není odměna. (plenění)
opravene. Ach tie moje preklepy :D skontroloval som aj ostatne plenenia, tam to vyzera vsetko v poriadku
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

doon wrote: Mon 17. Nov 2025 19:23:49 Po postavení Nekropolis se zobrazila chybová hláška:

Code: Select all

Notice: Undefined variable: budovy_action in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/budovy/10/bonus_magie_action.php on line 88
Vše se ale zdá funkční (po odehrání zmizela).
chyba s vypisom textu odstranena. Tam sa dostali niektore veci s velkeho updatu (ktory je zatial v nedohladne)
doon

Post by doon »

Pomoct Santovi - chybová hláška před útokem

Notice: Undefined variable: event_kde_jsme_nalezli in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utoky/eventy/levent/levent92.php on line 27
Vše se ale zdá funkční.
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

doon wrote: Mon 01. Dec 2025 17:02:35 Pomoct Santovi - chybová hláška před útokem

Notice: Undefined variable: event_kde_jsme_nalezli in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utoky/eventy/levent/levent92.php on line 27
Vše se ale zdá funkční.
opravene. Jednalo sa iba o doplnujucu hlasku, ktora nemala vplyv na funkcnost kodu
Hron

Post by Hron »

Připomínám, že nefunguje Magie smrti 14.
somalec

Post by somalec »

Po získání Toxicity se nepřeměnily všechny jednotky na Toxické. Zůstali mi Bahenní ještěři s kuší (Až se to opraví, pošlu je klidně na popravu, ať nejsem lehce zvýhodněn :-D). Po dobytí to hodilo tuhle hlášku, viz níže, ale Toxicita proběhla. Sundalo se mi z přeměněných jednotek veškeré vybavení, jinak asi vše v pořádku ;)

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/php/classes/jednotky.php on line 190

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/php/classes/jednotky.php on line 191

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method Jednotky::zmen_jednotky() in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utoky/pleneni/pleneni_win.php:156 Stack trace: #0 /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utoky/pleneni/pleneni_53.php(61): include() #1 /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utok.php(279): include('/pub/sarkowa/la...') #2 {main} thrown in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/utoky/pleneni/pleneni_win.php on line 156

Edit by Nezmar: opravene
Hron

Post by Hron »

Malcon wrote: Nastal nějaký renonc a při plenění mi to nahásilo chybu. Stránka se nenačetla, a jediné co se stalo, tak mi to smazalo armádu.

Otevřel jsem plenění: země zatracených přes !!! Energii !!! a vyhodilo to rozepsanou chybu (2 nebo 3 řádky), já to zavřel a pak klikl asi na průzkum pustiny (nějakou chvíli se to načítalo cca 10-30 vteřin). Až se to načetlo, tak jsem si všiml, že mi chybí armáda a energie, ale přitom útok neproběhl pokud vím.

Bohužel co to bylo za chybu nevím. Pár minut na to jsem napsal o té chybě sem na chat (12:31 8.2.2026).
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Malcon wrote: Nastal nějaký renonc a při plenění mi to nahásilo chybu. Stránka se nenačetla, a jediné co se stalo, tak mi to smazalo armádu.

Otevřel jsem plenění: země zatracených přes !!! Energii !!! a vyhodilo to rozepsanou chybu (2 nebo 3 řádky), já to zavřel a pak klikl asi na průzkum pustiny (nějakou chvíli se to načítalo cca 10-30 vteřin). Až se to načetlo, tak jsem si všiml, že mi chybí armáda a energie, ale přitom útok neproběhl pokud vím.

Bohužel co to bylo za chybu nevím. Pár minut na to jsem napsal o té chybě sem na chat (12:31 8.2.2026).
Chyba nastala, lebo si realne prehral. Vsetko zbehlo ako malo, realne ti odpocitalo jednotky a potom sa mala vypocitat tvoja "energie". Lenze bola tam chyba pri vypocte novej energie (lebo sa jednalo o event s urovnami) a tam ti vyhlasilo error.

Ak potrebujes kompenzaciu, tak sa mi nahlas sem na forum (v hre teraz niesom moc casto :( ) a dohodneme sa.

PS: chyba opravena. Takze aj ked prehrate tak vas to iba normalne znici bez erroru
Hron

Post by Hron »

Druidi u obrů nenachází runy, jak by správně měli.
Post Reply