Tak konečne mam miliardu goldov. A jedna vec by sa mohla fixnúť, trocha predĺžiť kolónka na goldy, lebo tam je 1000 a M pod tým čím zaberám dve miesta v štatistikách a cítim sa moc dôležito. Aj keď v bodúcnosti bez speedu zohnať miliardu bude zložité to ano
od 1.000 goldov tam bude "k" a od 1.000.000 tam bude "M" zaokruhlene na 1 desatinne miesto. Kazdy by z doho mal vediet kolko ma prachov a nebude to zaberat vela miesta
Však to tam tak eď je, akorát jak je M jiným fontem (větším, aby to vyniklo) tak to zabírá víc místa. Když už tak zmenšit jen písmo. Nebo to malinko roztáhnout. MLD je extrém, i těch 100M v normálním věku skoro nikdo neudělá a když, tak si ty dva řádky klidně může nechat.
Není důležité vyhrát, ale přežít. I když vyhrát je taky fajn. Obzvlášť, když vyhraju já. Patejl (Jiří Kulhánek)
To by bol dobrý nápad nezmar, originál to zobrazuje že 8965 9k by bolo lepšie takisto ako miliony aby M zobrazovalo nie až pri 10M ale hned pri M. A najväčšia haluz by bola, ale to mi neschvalite isto ( ) keby tam pri miliarde bolo "1G"
Zas to je pravda..uplne origo by to bolo keby nikdy nedojde k štyrom číslam, pri troch je to zobrazovanie v pohode v akomkolvek rozlíšení (plus zmenšiť ten font) ak by to šlo, napríklad 1,26k 6.78M potom 32,6k 96,1M potom 442k 139M a potom až 1,03G
Dvě desetinná místa mi příjde už jako velké drobení. Stačil by jen zmenšit malinko font nebo o pár pixlů roztáhnout tabulku. Místa po stranách ještě trochu zbylo.
Není důležité vyhrát, ale přežít. I když vyhrát je taky fajn. Obzvlášť, když vyhraju já. Patejl (Jiří Kulhánek)