Další Překupníci

Kvůlu rostoucímu zájmu o hazard se trochu rozrostl seznam překupníků na tržišti. Obchodník se slávou ti umožní vyměnit pracně získanou slávu za potřebné suroviny, město a dokonce i velice vzácné artefakty. Dalším gemblerem je Obchodník s informacemi. Za nemalé množství run ti spřístupní 20 bojů všeho druhu, které se na Land of Ice můžou vyskytnout a to včetně Prokletého chrámu ohně nebo Opevněného města (Po vygemblení boje je nutné obnovit hlavní obrazovku, aby se boj objevil). Je tu samozřejmě i šance na získání nepotřebných informací (takže žádný boj).

Pokud jste si oblíbili boha země Dhara, mám pro všechny milovníky dobrou zprávu. Dhar si může vylepšit svou budovu na Kamenné Golemy a to až o 3 stupně. Postupně tak získáte Mramorového, Onyxového a Topázového Golema. Jedná se o lepšího Kamenného Golema. Vylepšené verze získaly větší obranu, víc životů, ale jejich hodnota vzrostla jen nepatrně. Mírně vzrostl i jejich rekrut oproti předcozím verzím. A aby jsem nezapoměl dvě poslední verze mají samozřejmě ochranu proti ohni.

Menší posilu dostal i Ghoro. Mocní učitelé na Gobliní univerzitě souhlásili s účastí ve válkách. Konečně máte šanci poznat, kdo jsou mocní Gobliní Patriarchové. Nejsou silnými zabijáky, ale určitě budou vhodným taktickým prvekm do už tak šílené Ghorovi armády.

Další nezanedbatelnou novinkou jsou Odměny za poražené démony i pro nealiančníky. Každý sólista by měl poděkovat Eloře na Oficiálním foru, protože právě ona se za něj tvrdě bila. Aby toho nebylo málo, tak jistě každého osamělého lovce démonů potěší, že bude narozdíl od aliančníků získávat dvakrát více lidí a zlata. Nepatrný nárůst bude i v runách, ale hlavně má větší šanci na získání artefaktů a to v četně supervzácného Nebeského Krystalu. Aby sem nezapoměl také budete získávat o něco málo větší skóre. Tak hurá na lov démonů

Všechny novinky k budovám jsem přidal do knihovny

K menším úpravám, ke kterým sem musel přistoupit kvůli narůstajícímu počtu jednotek, se přidává i barevné zobrazení (spíše zamatlání) jednotek, které se dříve vypisovali jako jednotka se po boji rozpadla.

Dharova upgradovací budova s 3mi stupni
3 nové Dharovi jednotky
Nová jednotka Gobliní Patriarcha
Nový Event, který pomůže při obléhání města
Mezi obchodníky přibyl Obchodník se slávou
Mezi obchodníky přibyl Obchodník s informacemi
Odměny i pro nealiančníky
Jednotky se ve výpisu nerozpadají jen změní barvu
Aktualizovaná Knihovna


herní novinky
fixování bugu
úprava už existujících
mimo hru
systémové změny, úpravy nebo novinky
neherní novinky