Flamekeeper Lord

Tak tu máme další Update. Prináší několik opravdu mocných novinek. Asi největší radost budou mít příznivci boha ohně. Vulkán se totiž dostal k Arianinu Svazku Ohnivého mistrovství a řádně toho využil (bližsí info o celé události v knihovně). V každém případě se protivníci boha ohně musí připravit na velice mocnou posilu. Flamekeepr Lord, jak byl pojmenován, je v současné době největším a nejmocnějším kouzelníkem na Land of Ice. Využívá Velmistrovskou Magii Ohně (ano další verze multymagie). Na tuto superjednotku však nebude jendoduché dosáhnout. Jejich výcvik je velice nákladný a Vulkán povolí každému náčelníkovi pouze jednoho.
Jako i minule goblini opět přišli na vylepšení svých jednotek. I když tentokrát trochu progresivnější metodou. Jak jistě všichni víme goblini se řídí heslem: Vaše hodnota je 1000 nás je 1000. A právě tohle heslo se odteď opravdu naplnilo. Ghoro posvětil, říkejme tomu, propopulační opatření a dovolil výstavbu Gobliních Nevěstinců. Bouhžel už není místo na další budovu a tak jediným řešením je zbourat domobranu.
Na severozápadě od hlavního kontinentu byl objeven ostrov na kterém proti sobě válčí dobří a zlý obři. Teda alespoň to o sobě tvrdí. V každém případě pro vás je to perfektní příležitost přidat se na tu správnou stranu a naplenit si něco do své kapsy, ale pozor bohové dohlíží na kterou stranu se přidáte. Výjimkou je samozřejmě Ghoro, ten prostě nedohlíží ;) Ale pozor obrů tam rozhoděn není po skromnu.
A teď k změnám. Máme tu jednu přejmenovanou jednotku, aby se nám nepletla z bájným Ohnivým přízrakem. Další úpravou je obsah Tajemné jeskyně. Už v ní nenaleznete medůzy, ale střípky bájného Časového krystalu, který přidá nějaké to kolo pro úspěšného plenitele. Velitel klanu povýšil i svou hodnotou a to na 1, aby nedocházelo k chybám.
Po dlouhých debatách jsem se rozhodl upravit iniciativu Meteoritu. Stejně tak jak je zvratový bude i nevyspitatelný. Od tohoto update bude mít meteorit náhodnout iniciativu v rozmezí 10 až 30.
Přidal jsem další informace do knihovny a myslím si že jich tentokrát není zrovna málo. Dozvíte se o Válečnících Prázdnoty o kterých šel získávat informace samotný Černý Jestřáb, ale také o co vlastně bojují obři na svém ostrově.
No přeju úspěšné hraní a nezapomeňte na forum psát případné nedostatky a bugy :)

Nová mocná jednotka pro Vulkána - Flamekeeper Lord
Nová schopnost multymagie - Velmistrovská Magie Ohně
Nový bonus pro Vulkána - povolání Flamekeeper Lorda
Nová budova pro Gora - Gobliní Nevěstinec
Nová plenění pro dobro a zlo
Nová jednotka - Prokletý Obr
Nová jednotka - Hnijící Nemrtvý Obr
Nová jednotka - Ohnivý Obr
Nová jednotka - Kamenný Obr
V tajemné jeskyni jsou jako odměna střípky Časového krystalu
Úprava iniciativi meteoritu
Hodnota jednotky velitel klanu upravena na 1
Vulkánův Ohnivý Přízrak přejmenován an Ohnivý Sluha
Fixnutá chyba s vybavením u Prokletého Chrámu ohně
Upravené zabezpečení registrace
Do knihovny přidané informace o Válečnících prázdnoty
Do knihovny přidané informace o vývoji Čtvrtého Veků n.l.
Do knihovny přidané informace o Válce obrů
Knihovna doplněná o některé grafické prvky
Do manuálu doplněna kapitola Jak začít


herní novinky
fixování bugu
úprava už existujících
mimo hru
systémové změny, úpravy nebo novinky
neherní novinky