Plenění

Tento update přináší Plenění, které částečně nahradí unikátní místa. Stejně jako v zrušených unikátních místech i tady je možné, aby útočil každý z hráčů na společný cíl. Pokud hráč úspěšně místo vyplení, je toto místo na určitou dobu zablokované a lze na něj znovu zaútočit až po uplynutí této doby. Aby to nebylo zas tak jednoduché po vyplenění místo nabere na síle, podle vzorce který se k němu váže, a kromě silnější obrany je větší i odměna.
- V plenění naleznete Věž mocných, kde sídli nejmocnější kouzelníci z Land of Ice. Můžete si být jistý že sebou budou mít i nějaké ty runy.
- Další místo pro plenění je Gnomí velkodílna. Konečně máte možnost rozšířit svoji armádu o nějaký ten "kvalitnější" obléhací stroj.
Další plenění přijde brzo, pokud se bude líbit stávající
Další novinkou, je nová verze knihovny, která je však jen v testovacím módu. Je upravená tak, aby v budoucnosti bylo daleko jednodušší přidávat další informace. Tato verze knihovny nebude obsahovat návod na hru, ale pouze informace, které vám pomůžou při hře a zasvětí vás do hlouby historie land of ice. Můžete ji najít zde.
Aby toho nebylo tento update málo Land of Ice: The Age of Demons má konečně cíl. S každým hrdinským činnem se zvedne tvoje skore. Věk bude trvat přesně 2 měsíce. Pak bude restart. Na konci budou vybráni 3 lide s nejlepším hodnocením a budou zapsáni do high score. V podstatě se stanou nesmrtelnými.


Plenění
Skore
Nová verze knihovy
Magické předměty rozděleny na Artefakty a Magické předměty
Meteorit má utok 50 (puvodne 20) a ztratil slayer
Fix pomahani si mimo alianci

herní novinky
fixování bugu
úprava už existujících
mimo hru
systémové změny, úpravy nebo novinky
neherní novinky