Seznam bugů
Re: Seznam bugů
jop to iste sa stalo aj mne ... a dokonca mne ostalo par jednotiek zo 17M som klesom na 1,8M ale ked som dal refres na tej stranek s query erorom .. mal som hned nulovu armadu
poslalo to utok este raz ....

huš. nekaž dobrý systém.Kouji wrote:Když je kapacita měst, osad a vesnice 200k, tak když se dají lidi na 200k (0 volného místa, tak se můžou dát velké daně a nikdo neodchází)

Už je mi jasno, kde se berou ty peníze i bez přelévání
.

o tomto viem, cize nic nekazi. Len to este musim osetrit. Samozrejme, je to blbost 

pada chat ve hre.
Fatal error: Call to undefined function redirect() in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/php/zabezpeceni.php on line 8
Fatal error: Call to undefined function redirect() in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/php/zabezpeceni.php on line 8
musis prodat do otroctvi jednoho cloveka a pak ty otroky koupit.Kouji wrote:když má klan 0 místa v městech a chce si koupit otroky, tak mu to nepíše, že je nemá kde ubytovat.

Já vím, ale to už je zas složité a vzhledem k tomu, že už nezabírají místo, to takhle fungovat nemá 

nepada. Toto ti vyhodi ked ta hra uz odhlasila a refreshol si chat. Pretoze do suroveho chatu nie je natiahnuty subor, kde je definovana funkcia redirect()Ripperman wrote:pada chat ve hre.