tady je problém, že já pořád moc nechápu, jak je to nastaveno, ale líbí se mi tvá myšlenka (tak jsem myslel, že už to je nastaveno teď) s tím, že čím více tahů, tím méně slabých a tím více silnějších démonů chodí. Akorát nevím, jestli je to závislé na tazích, hodnotě armády, ...
Jenže to je ono, že proti těm nejsilnějším není v dobách kdy začnou chodit efektivní nic (krom nakoupení run). I vybavení z budov berou, čili tam nic neschováš.
Celkově si myslím, že démoni chodí na začátku dobře, do toho 20. dne ok. Ale teď je to 50% ostatní démoni a 50% Osroxas (alespoň na mých účtech) a s tím se rozumně nedá bojovat (nebo jsem na to zatím nepřišel). Zajímavé také je, že Thullgeon (stejná kasta), přišel za 6 Osroxasů možná jednou? Asi mám jen peška
Jestli to ostatním přijde v pohodě, nechme to tak, jak to je. Přecejenom hraju první věk a ten je ještě v plenkách. Budu shromažďovat další data a uvidíme co z toho bude

Je pravda, že je aspoň něco, co to hraní "narušuje" a není to úplně lehké
Ale 1/4 lidí a 1/2 úspor s rizikem vybrání vybavení v budovách, mi na 1 "neporazitelného" démona, který nechodí jen občas, přijde celkem dost
Díky za odezvu a uvidíme co dál

Nepodezírej lidi ze špatných úmyslů, pokud to lze vysvětlit debilitou.