S každým dobytím tohoto plenění vzroste počet arcimágů o 1 a tím i jejich schopnost snižovat obranu o 1%
Takže od nějakého počtu dobytí 91 (resp 100)+ podle bohů budou mít něteré štítovací jednotky obranu 0 a pak vosa s útokem 2 bude víc bolet

Nicméně teď mi došlo, že jsem zapomněl na vyvolané jednotky a celý můj koncept jde do háje..
A nevím jak to vyřešit

1. Použije to snížení obrany tak jak je teď tedy na začátku 1. kola a ovlivní to pro přízraky a velemágy, ale neovlivní vyvolané jednotky..
2. Nebo použije na začátku 2. ovlivní vyvolané jednotky ale bude snižovat obrany z vyšších počtů v případě přízraků a velemágů..
Ale spíš to vidím na možnost 2 v případě počtu dobytí 100+ bude úplně fuk jestli jednotka bude mít obranu 10 nebo 1000

Takže při nižším počtu dobytí to bude pro Dreadda snadnější (ale zase v té době nebude mít tolik přízraků), tak to snad nebude tak stašný problém a jiná plenění dreaddovi nesnižují obranu vůbec, tak je to vlastně fuk.. Již zmiňovanou vosu to v prvním kole útoku neovlivní díky slayeru, takže takhle asi dobré ne?
Jednotky v plenění
super

Koruna, ok trochu jsme se v tom zamotal

Vyvolané jednotky předměty:
Nevím přijde mi jich celkem hodně..
1) z logiky věci si vezmi že arcimág je mistr v této magii a žádné předměty k ní nepotřebuje.. ty jen získáš předmět který je napuštěný touto magií, ale jinak o ní víš kulové, takže aby si vyvolal sice jen určitý stack, ale ve stejném počtu jednotek jako arcimág a vylepšeném stavu jako 3 arcimágové mi z logiky nedává smysl..
Možná u té vylepšené věci se to ospravedlnit dá - už jí nějakou odbu používáš.. nebo si v kovárně potkal arcimága ve výslužbě, nebo ti poradil tvůj kouzelník, který fušuje do všeho

2) Co učeň? Když jsou ty počty teď tak jak jsou.. Tak v plenění učeň sice vyvolává jen 1 stack, ale 10% jednotek.. takže na vylepšený předmět musíš mít 30 učňů a musíš je živit..
možné návrhy:
Kvůli logice věci bych počty vyvolaných jednotek předměty stáhnul na polovinu - základ 50% arcimága, vylepšení 150% arcimága, nebo základ 50% vylepšení 200%.. určitě bych šel u základu pod počty 1 arcimága..
učeň: stáhnout hodnotu klidně na 1 pokud by se mu zachovali aktuální počty.. snížilo by to hodnotu v plenění hlavně při vyšších počtech dobytí..
Ale spíš jsem pro posílení učně:
1. 3 zeď - hp zdi se změní na 2,5k hp a podle toho se upraví počet zdí a jejich hodnota v plenění
2. 600 vosa
3. 300 střelec
4. 150 válečník
Takhle by šel na 15% arcimága při těch 200% jednotek z předmětů..
- takhe pokud by ty předměty byli 50% a 200%
Ale jestli chceš těch 300% tak nevím jestli mu nedat 20% arcimág, ale možná těch 15% by stačilo i tak?
Ty menší počty dávají dle mě logiku i v rámci vylepšení.. třeba to žihadlo hodíš na 3 generály a na nějaké vylepšení se můžeš vybodnout.. takhle ten předmět vylepšit chtít budeš a hodně

co myslíš?