tezepro wrote:Navrhuji zvyseni rychlosti rekrutu druidu u Dralgara v zavislosti na poctu run zivota/20. Rychlost 5 druidu/tah je neskutecne nizka. Nebo nastavit napr. 25 druidu/tah po postaveni vsech budov od Dralgara.
Vtip je v tom, ze on tam bonus uz je
Len asi malokto stavia Velku luku (bizoni) -> potom uz rekrutujes viac druidov kazdych 250 tahov
tezepro wrote:Ad portal : co treba dat vestci jako jednu z odmen za odpovezeni hadanky prozrazeni kombinace do portalu ?
Vzhladom k tomu, ze 90% kombinacii uz ludia poznaju tak to povazujem skor za kontraproduktivne a ja osobne by som bol asi nastavani keby mi namiesto generala dal kombinaciu na otrokov
Jenom otázka, nestálo by za to, nastavit u Aethera ty bonusové obry za runu nebes, aby se přidávali do samostatného stacku? protože takhle je to bonus docela na houby
Mam takový návrh na dhara. Jak má u bahna rekrut 30 tak co u něj to zvednout rekrut tak že by za každé město by se mu zvedl rekrut o 1. Jinak když tak my vysvětlete za co přesně se mu ten rekrut zvedá furt na to nemůžu přijít.
neviem preco ale zda sa mi ze tie bonusove jednotky za vernost su nejake nedopecene.
napr obor na posvatnom wurmovi dokonca nema ani ziadnu specialnu vlastnost alebo magiu a utok 37 a dmg 25000 je smiesny chcelo by to aspon nejaku magiu nanho ...