Ghoro
Re: Ghoro
testoval som to u seba a vsetko mi funguje tak ako ma (vyskusal som aj rozne kombinacie budov a bolo to OK),
penazi som si nechaval od 5M do 8M a opat ziadny problem
Potreboval by som vase nicky na heavne aby som si to mohol skontrolovat priamo v hre (pripadne na hell ak je to na nom)
penazi som si nechaval od 5M do 8M a opat ziadny problem
Potreboval by som vase nicky na heavne aby som si to mohol skontrolovat priamo v hre (pripadne na hell ak je to na nom)
lenze on pise, ze ma 7M a to mu uz zaokruhlovanie v tomto nepomoze.Kouji wrote:Peníze se tady zaokrouhlují nahoru. Takže můžete mít 4 960 000 zlatých a ukáže to 5M.
A pokial si dobre pamatam tak sa zaokruhluje az od 10 milion na cele miliony. Inak tam bude mat nieco take ako 7 000 K zlata
kukol som sa ti na ucet a v tvojom pripade mi je jasne v com je problem.
Goblini nevestinec vyzaduje aby boli vsetky budovi od GHORA a ty este nemas postavenu poslednu budovu (tu som tam nevidel)
flitrio mas vsetky budovi od ghora? Ak ano napis to nech mozeme tento topik uzavriet
A ano, pokusim sa to upravit tak aby sa tento bonus zobrazoval az po postaveni vsetkych budov
Goblini nevestinec vyzaduje aby boli vsetky budovi od GHORA a ty este nemas postavenu poslednu budovu (tu som tam nevidel)

flitrio mas vsetky budovi od ghora? Ak ano napis to nech mozeme tento topik uzavriet
A ano, pokusim sa to upravit tak aby sa tento bonus zobrazoval az po postaveni vsetkych budov

Mám dotaz. Když jsem si už vylepšil 2x výrobnu vzducholodí a chtěl bych koupit i nějaký exterminátory, musím to za prachy přeměnit na univerzitu. To chápu.
Ale pak, když to budu přeměňovat zpátky na vzducholodě, zůstane mi už to 2x vylepšení nebo budu muset dát zase 5Mega a dalších 10 mega znova za opětovné 2x vylepšení ?
Ale pak, když to budu přeměňovat zpátky na vzducholodě, zůstane mi už to 2x vylepšení nebo budu muset dát zase 5Mega a dalších 10 mega znova za opětovné 2x vylepšení ?