chtěl bych požádat o upravení eventu Aethrova svatině. Připadá mi to, že je to až moc hardcore pro některé bohy. Dnes jsem tam ztratil celou dobře vyzbrojenou 7,5 miliónovou armádu. Za Ghora jsem v prvním kole vysloveně přišel o všechny útočné jednotky, zamrzlo tam všechno, bomby, vzducholodě. Jako pokud to mělo být cílem tam dát takový event, tak jo, ale jinak se na tom asi nevědomky vymlátí spousta lidí.
Dále bych se chtěl zeptat, proč magie ledu od velemága ledu nefunguje na nemrtvé a neživé. Ano, živé jednotky cítí chlad, ale dokážou ho snášet lépe než mnohé stroje (s ohledem na funkčnost stroje). V -40 s dřevěným katapultem by šlo vystřelit asi tak jednou a potom by se asi zasekl nebo rovnou rozpadl (podle mě), na rozdíl od řádně oblečeného člověka (to ani nemluvím o zvířatech), který tam bude moci poskakovat a maximálně bude drkotat zuby (za předpokladu, že je dost nízká vlhkost a sucho ale to je potom další mínus i pro stroje

To je tak asi všechno, co jsem teď chtěl říci (snad jsem nepůsobil příliš nejednoznačně). Pokud si to Nezmare nějak obhájíš, tak s tím nemám problém, jenom jsem se chtěl k tomu vyjádřit. No nic, já jdu oplakávat svoji vymlácenou armáda :..-(