Mám takový nápad, vlastně už pár let ale korona mi dala zabrat a tak jsem nehrál

Vždycky mě zaujal výběr rasy: Lidé. Předpokládám, že v plánu je ještě něco ale..! Ti lidé, skuteční lidé, mi v LoI vlastně celkem chybí. Pořád to jsou nemrtví, fantasy zvířata, oživlé předměty, goblini a i když je tam plno lidských sluhů, učňů a posluhovačů, tak se ptám:
Co ti praví lidé?
Máme tady už plno hotových jednotek pravých lidí (ano, jsem ten úchyl co v HoMaM hrál za lidi

Domobrana - známe, nemusím popisovat
Kasárna pěchoty - Pěchota s kopím
Střelnice - Střelec z luku
Kolbiště - Jezdec na koni
Klášter - Inkvizitor
+ po dostavení poslední budovy moci zbourat domobranou a postavit dílnu na obléhací stroje (Balista, katapult) a za nějaký ten milion předělat dílnu aby vyráběla Těžké balisty a Těžké katapulty.
Tak a teď samozřejmě každá budova upraví vlastnosti nižší budovy takže:
Rytířská kasárna - Rytíř
Kasárna kušiníků - Kušiník
Královské kolbiště - Rytíř na koni
A teď bonusy pro budovy:
Podmínka 1000 lukostřelců / kušiníků / pěchoty / jezdců / atd - uspořádat turnaj z něhož vyjde Kapitán lukostřelců / kušiníků / pěchoty / jezdců / atd (nikoli jako o Dhara, kde část umře, část se vylepší a pak přijde Mistr honu, zde by se pouze vytvořila nová jednotka a to kapitán.
Jedná se pouze o nástřel, jestli o to má zájem ještě někdo krom mě, samozřejmě bych mohl udělat přehlednou tabulku a vymyslet vše od bonusů, přes perky až po využití run, transformaci, speciální jednotky jako např Světlonoš, Vyvolený, Jednorožec atd atd. Momentálně mi jde jen o to, jestli představa samotné lidské armády se někomu líbí

Ale nástřel:
Pěchota: formace
Rytíři: blok
Lučištníci: multi útok
Kušiníci: slayer
Jezdci na koni: steč
Rytíři na koni: dav
Inkvizitor: magie světla 1, svatý útok
Vím, je to sepsáno chaoticky, jen bych byl nerad, kdybych sem nahodil nějaký konkrétní a rozepsaný návrh a nikoho to nezajímalo, tak se radši nejdřív zeptám - fantazii se meze nekladou, kdokoliv pište a třeba dáme dohromady fakt pěknou lidskou armádu.
A proč vlastně? Nechci z toho udělat nejsilnější armádu a ani takovou která je stejná jako ostatní (vím, Crinis je podobná), spíš mi jde o to, aby když už jde o svět lidí, do toho mohli i ti lidé zasahovat, když už tam stejně mají jednotky a města

Jsem ochotný sepsat staty jednotek, názvy budov, bonusy, příběh (kdo vlastně přijde stavět tyto budovy) atd. Klidně i najít obrázky pro všechny jednotky. Hold jsem asi moc poslední středověkem a často závidím těm NPC ve městech, že si to tam v podstatě žijou

N E B O by to mohl být nástřel na druhou větev Crinis, která by nebyla tak… fanatická?