U tržiště lze prodávat vybavení za 200k přímo majiteli, ale lze tady prodávat i ingoty za 200k což mi příjde trochu přehnané a je pak vážně přepych s penězi, proto bych u vybavení nechal 200k, ale ingoty omezil na 100k.
Déle by bylo celkem fajn, kdyby bylo možné prodávat věci po více (u ingotů je to vážně otrava všechno klikat, časem i ty pláty ) .
Nějak takhle:
počet - název - cena
10 x Bronzový ingot 100k
a hodilo by se 10 x ingot do tržiště a v pokladnici se objevil 1M .
Aby sme si to ujasnili, minimalna a maximalna cena su tu hlavne preto aby sa prilis nepodvadzalo cez trh ( viem, je to slaba ochrana) a nie preto aby hraci mohli predavat svoje veci
Trh je tu hlavne nato aby ste mohli medzi sebou navzajom obchodovat
Dalsia vec je, ze pokial sa ti nedokaze predat na trhu za 100.000 tak asi taku hodnotu nema a ja nevidim dovod preco by to od teba mal kupovat obchodnik
Dokonca ak sa vyriesia multi ucty tak tu vidim urcity potencial k uplnemu zruseniu min a max ceny
Měl bych návrh na úpravu tržiště. Vadí mi že když někdo přebije mojí nabídku nižší, tak mám runy nebo vybavení zablokovaný v podstatě zbytečně až do konce věku. Hrubý návrh je vrácení run/vybavení příslušnému klanu po ~3 dnech co visí na tržišti a nikdo o něj nemá zájem. Člověk by měl potom možnost se přizpůsobit poptávce/nabídce.
5 dnů a poplatek pětina toho cos tam dal, artefakt si zaplatíš (1/5 hodnoty za kterou jsi to tam dal nebo 1/5 toho co to stojí aktuálně, min. však 200k) ?
Není důležité vyhrát, ale přežít. I když vyhrát je taky fajn. Obzvlášť, když vyhraju já. Patejl (Jiří Kulhánek)
a co keby sa to spravilo tak, ze niekde na konci by boli "moje ponuky" a tam by ste to mohli zrusit - ten poplatok schvalujem (1/5), tak to funguje uz teraz, cize by neslo o ziadne narusenie sucasneho stavu.
Pridalo by sa to tam vlastne iba kvoli prekryvaniu jednotlivych ponuk